Arc peste timp: povestea de succes a termoficarii iesene. De la 1886 la 2016: patru momente importante din istoria Iasului (VIDEO)

Luni, 29 August 2016, ora 09:01
55 citiri
Vineri, 26 august, Veolia Energie Iasi a organizat o cvadrupla aniversare, in eleganta Aula a Bibliotecii Centrale Universitare "Mihai Eminescu". Alaturi de zeci de fosti angajati ai CET Tudor si CET Holboca, reprezentanti ai autoritatilor centrale si locale, angajati care lucreaza in prezent in sistemul centralizat de termoficare, mass-media si invitati speciali, s-a aniversat si 4 ani de cand s-a infiintat Veolia Energie Iasi, operatorul serviciului public de termoficare al Municipiului Iasi. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.