Arogantele baronului Nichita, care se lauda cu pile in SRI. Cum il umilea pe seful Politiei Locale, care ii spiona iubita: "Bai, Liviule, bai, esti un dobitoc"

Sursa: Adevarul
Duminica, 29 Noiembrie 2015, ora 15:21
117 citiri
Primarul-suspendat al municipiului Iasi a fost trimis in judecata de Directia Nationala Anticoruptie (DNA) in dosarul in care este acuzat ca a folosit Politia Locala pentru a o spiona pe amanta sa din primarie, Adina Samson. Gheorghe Nichita este acuzat de instigare sau complicitate la infractiuni de abuz in serviciu, dar si de instigare la infractiuni informatice.
In rechizitoriul intocmit pe numele sau, Nichita este acuzat ca ar fi folosit politistii locali din Iasi inca din 2013, ordinele ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.