Avocat al violatorilor din Vaslui: "Trebuie sa multumim celor din 1989 ca a fost inlaturata pedeapsa cu moartea, ca altfel se ajungea si la solutia aceasta"

Sursa: Adevarul
Marti, 18 August 2015, ora 13:59
70 citiri
Aparatorul lui Silviu Burada (21 de ani), considerat de procurori ca fiind capul rautatilor din acest dosar, cel care a racolat-o pe fata de 18 ani, sustine ca judecatorii s-au lasat influentati de presiunea mediatica din acest caz precizand corespondentului "Adevarul" ca va ataca solutia cu apel.

"Trebuie sa multumim celor din 1989, ca dupa Revolutie a fost inlaturata pedeapsa cu moartea, ca altfel se ajungea si la solutia aceasta. Sunt siderat de solutia in sine dar mai ales de faptul ca nu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.