Bani publici pentru o chermeza ortodoxa cu Holograf si Buzdugan. Explicatia presedintelui CJ Iasi: "Totusi, m-am ridicat de la masa cu patriarhul Daniel"

Sursa: Adevarul
Vineri, 01 Septembrie 2017, ora 16:45
153 citiri
Un eveniment privat organizat de catre Asociatia Studentilor Crestin Ortodocsi Romani (ASCOR) este finantat din bani publici de catre Consiliul Judetean Iasi, care a alocat 250.000 de lei pentru o intalnire la care sunt asteptati aproximativ 6.000 de studenti crestin-ortodocsi. Finantarea din bani publici vine in conditiile in care organizatorii percep taxa de participare. Intalnirea Internationala a Tinerilor Ortodocsi are loc in perioada 1 - 4 septembrie, la Iasi. Evenimentul este organizat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.