Biletelele de amor de un romantism penibil trimise de baronul Nichita fostei sale amantei. Primarul suspendat al Iasiului isi ademenea iubita cu un Ferrari

Sursa: Adevarul
Miercuri, 15 Iulie 2015, ora 16:15
69 citiri
Gheorghe Nichita, primarul suspendat de Iasi, i-a trimis fostei sale amante, Adina Samson, mai multe biletele siropoase de amor, scrise de mana, prin care a incercat sa o recucereasca.
Acestea sunt formulate in stil adolescentin si naiv, iar in mijlocul lor primarul suspendat de Iasi a desenat cate o inimioara. Iata continutul a trei dintre ravase:
"Primul act al unei povesti de iubire s-a incheiat intr-un mod dramatic! Imi doresc din tot sufletul ca al doilea act sa inceapa si sa se ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.