BINOMUL INFLUENTEAZA JUSTITIA! Valentin Preda: "Au fost relatate fapte neadevarate, ce reflecta intocmai versiunea DNA cu privire la acuzatiile care mi se aduc."

Sursa: Buna Ziua Iasi
Marti, 09 Mai 2017, ora 11:40
170 citiri
Nu mai are Binomul trecere la magistratii care judeca dosarele sensibile, fabricate pe notele secrete furnizate de SRI pe timpul generalului de trista amintire Florian Coldea in baza celebrelor protocoale ilegale de cooperare dintre parchete si SRI? Cum se poate interpreta faptul ca in timpul pronuntarii pe un dosar sensibil fabricat de procurorul DNA Marin Nicolae, la un influent post de televiziune a aparut o ancheta acuzatoare la adresa fostului secretar de stat de la Transporturi Valentin ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.