Bolnavi cu handicap mintal grav, internati intr-un centru fara medic psihiatru. "Specialistul ar castiga mai putin de 1.300 de lei"

Sursa: Adevarul
Luni, 03 Octombrie 2016, ora 11:56
111 citiri
Iesenii cu handicap mintal internati la Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica din Harlau, judetul Iasi, nu sunt supravegheati in permanenta de un medic psihiatru. Centrul functioneaza de 10 ani fara medic psihiatru, cu toate ca cei peste 230 de ieseni internati aici dezvolta tulburari de comportament care le pun lor viata in pericol, celorlalti bolnavi, dar si angajatilor. Organigrama Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi prevede inca din 2005 un ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.