Cadou fara precedent oferit pentru toti soferii din Iasi care au patit o asemenea trasnaie! Acest detaliu marunt te poate scapa definitiv de amenzi!

Sursa: Buna Ziua Iasi
Sambata, 25 Noiembrie 2017, ora 06:16
398 citiri
* O sentinta data la Iasi ar putea ajuta soferii din toata tara sa scape de amenzi * Ati deschis plicul si ati constatat ca nu-i o scrisoare de la un amic care a uitat ca s-a inventat email-ul? * Daca era o amenda pentru neplata rovinietei, puteti scapa de ea foarte simplu * O instanta din Iasi a realizat o interpretare fara precedent a textelor de lege referitoare la acest tip de sanctiune * De obicei, agentii CNADR intocmesc minunatele procese-verbale pentru neplata rovinietei dupa ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.