Caini maidanezi fotografiati printre pacienti in curtea celui mai mare spital din Moldova. Manager: "Ca sa pun sa otravesc, nu pot sa fac asa ceva"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 21 Martie 2018, ora 14:20
56 citiri
Mai multi caini maidanezi au fost fotografiati in cursul zile de miercuri, 21 martie, in curtea Spitalului "Sfantul Spiridon" din Iasi, cea mai mare unitate sanitara din Moldova. Managerul institutiei admite prezenta patrupedelor si spune ca, in trecut, a formulat mai multe solicitari catre hingheri, insa problema nu s-a rezolvat. Fotografiile au fost realizate in cursul diminetii de miercuri, in apropierea Clinicii de Chirurgie Plastica de la Spitalul "Sfantul Spiridon". In aproximativ o ora, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.