Care sunt investigatiile recomandate de medici pentru bebelusi. "Analizele de rutina nu se justifica la copiii sanatosi"

Sursa: Adevarul
Vineri, 30 Martie 2018, ora 06:10
82 citiri
Screening-ul oftalmologic nu este obligatoriu la bebelusii sanatosi, testarea fiind recomandata doar atunci cand exista suspiciunea unei afectari oculare congenitale sau dobandite precoce. Dr. Mihaela Serban, medic specialist in medicina de familie, arata online care sunt analizele medicale recomandate in functie de varsta. Pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 0 si 18 ani, doctorul recomanda un control de rutina care sa cuprinda un examen clinic complet, elemente de puericultura, un bilant ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.