Cati bani ar putea primi un detinut incarcerat in conditii improprii. "Nu facem scoli, nu facem spitale, premiem infractorii. Bravo, Romania!"

Sursa: Adevarul
Duminica, 01 Aprilie 2018, ora 18:19
32 citiri
Angajatii Penitenciarului de Maxima Siguranta Iasi nu vad cu ochi buni initiativa ministrului Justitiei de a acorda despagubiri banesti detinutilor care au executat o parte sau intreaga pedeapsa in perioada 2012 - 2017. Posibilitatea acordarii unor sume de bani celor pe care ii pazesc ii revolta cu atat mai mult cu cat, la nivelul Penitenciarului Iasi, la finele lunii februarie, existau peste 6.400 de ore suplimentare neplatite angajatilor. De asemenea, la finele lui 2017, cei 400 de angajati ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.