Cazul fetitei care a fost condamnata la moarte de propriii parinti: "Decizia trebuie sa reprezinte interesul superior al copilului"

Sursa: Adevarul
Luni, 06 Noiembrie 2017, ora 15:51
49 citiri
"Adevarul" a solicitat un punct de vedere de la presedintele Colegiului Medicilor Iasi in cazul fetitei de opt ani, diagnosticata cu cancer, care risca sa-si piarda viata pentru ca parintii refuza continuarea procedurilor medicale. Bianca Petronela Nedelcu, o fetita de opt ani din comuna Raducaneni, a fost diagnosticata de medicii de la Spitalul de Copii "Sfanta Maria" din Iasi cu cancer renal in stadiu avansat. Doctorii au concluzionat dupa ultima evaluare de specialitate ca fetita prezinta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.