Ce a ramas in urma tragediei aviatice in care un elicopter SMURD s-a prabusit la Iasi: "Mama, ia-ti pastile, ca a murit Liliana"

Sursa: Adevarul
Luni, 11 Ianuarie 2016, ora 06:15
169 citiri
Misiunea cea mai grea pentru SMURD Iasi a avut loc acum 10 ani. Pe o vreme geroasa de ianuarie, echipajul de pe elicopterul Eurocopter 135, format din pilotul Valentin Stanescu (37 de ani), copilotul Augustin Toma (34 de ani), medicul Liliana Puiu (37 de ani) si asistenta Mioara Hauta, s-a indreptat spre aeroport pentru a efectua zborul de incalzire al elicopterului cu care salvau vieti. Dupa mai putin de 10 minute de la decolare, aparatul s-a prabusit si toti cei patru salvatori au murit. Luni, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.