Ce efect au, in realitate, terapiile cu produse naturale sau neconventionale in tratarea cancerului. Medic specialist: "Nu am vazut niciun studiu valabil"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 21 Octombrie 2015, ora 11:55
74 citiri
Cancerul tinde sa devina, pe plan mondial, principala cauza a deceselor. "Boala secolului XXI" este pe cale sa inlocuiasca actualul detinator al primei pozitii din topul maladii care duc la moarte, si anume bolile cardiovasculare. Potrivit medicilor, situatia din Romania se inscrie in aceasta tendinta, mai ales din cauza faptului ca pacientii ajung la medic cand cancerul este in stadiu avansat. "In societatile dezvoltate, raportul cazurilor inregistrate este de 30% cancere avansate si 65-70% ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.