Ce limba este considerata a fi CEA MAI SEXI DIN LUME. Ai invata chineza daca ti-ai gasi jumatatea la celalalt capat al lumii?

Miercuri, 13 Mai 2015, ora 21:32
83 citiri
Franceza este limba cea mai sexi din lume, urmata de italiana si spaniola, releva un studiu efectuat de aplicatia Babel pentru studierea limbilor straine.

Un numar de 14.000 de utilizatori din intreaga lume ai aplicatiei au fost invitati sa numeasca accentele si limbile pe care el considera "cele mai sexi", potrivit Le Figaro.

Utilizatorii ne-francofoni au optat in cea mai mare parte (34% din voturi) pentru franceza, italiana (24,4%) si spaniola (15,8%). Franceza conduce si in topul privitor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.