Cel mai scump politist din Iasi! Patru infractori au pus pret pe capul lui - bani, carne de porc si vin! Aseara, judecatorii au transat problema!

Sursa: Buna Ziua Iasi
Vineri, 07 Aprilie 2017, ora 06:16
114 citiri
* Politistul a facut nu mai putin de patru denunturi urmate de flangrant * Unii dintre mituitorii sai i-au promis bani, altii produse alimentare sau bauturi alcoolice pentru sarbatori * Ultimul barbat care a incercat sa-i cumpere bunavointa a fost condamnat aseara la un an si jumatate de inchisoare cu suspendare sub supraveghere pentru dare de mita * Din greseala, judecatorii l-au condamnat pe inculpat pentru luare de mita, nu pentru dare de mita * Tot din greseala, a fost trimis la munca in ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.