Chirica, despre efectul "topaielii fiscale", la Iasi: "Pierdem 20 de milioane de euro daca proiectul intra in vigoare. Lista de investitii se duce spre zero"

Sursa: Adevarul
Marti, 07 Noiembrie 2017, ora 13:53
61 citiri
Primarul Mihai Chirica a transmis ca daca Guvernul va aproba prin OUG modificarea legislatiei fiscale, fondurile pentru investitii "se duc spre zero". In cursul zilei de marti, primarul Iasiului, Mihai Chirica, a prezentat ce s-ar putea intampla cu fondurile publice, daca Guvernul Tudose va adopta modificarile privind legislatia fiscala. "Cred ca se incadreaza in procesul comunistilor din Romania si aceasta decizie, de a micsora impozitul pe profit de la 16% la 10%. Pentru noi, municipiul Iasi, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.