Cinci cladiri din Iasi vor fi iluminate in violet pentru a marca Ziua prematurului. Aproape 900 de bebelusi prematuri se nasc la Maternitatea "Cuza Voda"

Sursa: Buna Ziua Iasi
Miercuri, 15 Noiembrie 2017, ora 06:15
58 citiri
Vineri, 17 noiembrie 2017, la Maternitatea "Cuza Voda" din Iasi, cea mai mare unitate medicala de acest tip din tara, va fi sarbatorita Ziua prematurului, ziua nou-nascutilor veniti pe lume inainte de termen.

Prin organizarea acestui eveniment, la nivel mondial, se doreste atragerea atentiei opiniei publice asupra problemei prematuritatii, care in ultimii ani a devenit o problema de sanatate publica. Pe 17 noiembrie 2017, la Iasi, evenimentul va fi marcat prin iluminarea in violet, culoarea ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.