Circuitul spagii la Neurochirurgie. Seful de la Radiologie: "Deocamdata eu zic sa lasam lucrurile sa se raceasca putin" (STENOGRAME)

Luni, 06 Iunie 2016, ora 08:04
71 citiri
Eduard Moldovanu, sef al Laboratorului de Radiologie si Imagistica medicala din cadrul Spitalului de Neurochirurgie "N. Oblu" Iasi, arestat la domiciliu, efectua cu prioritate RMN-uri pentru care isi insusea bani si neglija cazurile urgente. Medicul detine trei locuinte, doua terenuri si trei masini.

"A rezultat faptul ca inculpatul Moldoveanu Eduard in dorinta de a face cat mai multe examinari RMN din care sa-si insuseasca sume de bani neglijeaza solicitarile medicilor care doresc examinarea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.