Comenzile lui Ceausescu inainte de a fi impuscat. Stenograme nestiute din timpul Revolutiei: "Sa fi tras in ei, sa fi cazut si pe urma luati si bagati in beci"

Sursa: Adevarul
Vineri, 23 Decembrie 2016, ora 06:00
155 citiri
Cu cateva zile inainte de a fugi din Bucuresti, Nicolae Ceausescu spera ca, prin interventia in forta a autoritatilor, sa opreasca manifestarile de amploare ce izbucnisera in decembrie 1989 pe teritoriul Romaniei. Ordinele prin care Nicolae Ceausescu spera ca va ii va determina pe subalterni sa opreasca din fasa protestele ce incepusera in decembrie 1989 sunt cuprinse intr-o serie de stenograme atasate la dosarul in care anchetatorii romani investigheaza evenimentele de acum 27 de ani.
Dosarul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.