Copii izbiti cu capul de ciment sau morti inecati. Statistici ingrijoratoare din judetul Iasi: "Nu in toate situatiile cu minori aflati in risc s-a putut interveni"

Sursa: Adevarul
Joi, 14 Ianuarie 2016, ora 19:18
79 citiri
Directia a intervenit si a preluat in centrele sale patru copii dintr-o familie din Barnova, dupa ce al cincilea minor, in varsta de doi ani, a murit inecat intr-o fantana. In luna mai, DGASPC a fost sesizata de Spitalul de Copii "Sf. Maria" cu privire la un micut din Letcani izbit cu capul de ciment de concubinul mamei. Barbatul agresase copilul la caAteva zile dupa ce se eliberase din Penitenciarul Iasi. Potrivit Conventiei Internationale a Drepturilor Copilului emisa de UNICEF, prin abuz se ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.