Cum a ajuns judetul Iasi pe primul loc in Romania la numarul de decese cauzate de gripa. "Populatia poate fi invatata ca trebuie sa se vaccineze"

Sursa: Adevarul
Luni, 26 Februarie 2018, ora 14:42
37 citiri
In spitalele din Iasi, cazurile de infectii respiratorii si cele de gripa au produs o avalansa de internari in ultima luna. Cu toate ca Directia de Sanatate Publica Iasi a dispus reprogramarea internarilor la bolnavii cronici, pentru a castiga paturi necesare pacientilor cu gripe si viroze, spitalele s-au dovedit neincapatoare pentru toti oamenii care au cerut ajutor. Singurul focar de gripa din judetul Iasi a fost declarat la Institutul Regional de Oncologie (IRO) la inceputul lunii februarie. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.