Cum descrie un chirurg spitalul in care lucreaza: "Paturi rupte, instalatii defecte, pardoseli distruse si mucegai pe pereti"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 04 Octombrie 2017, ora 13:36
38 citiri
Un spital din Iasi supravietuieste in conditii greu de imaginat. Medicul care a obtinut prin concurs functia de manager a expus punctele nevralgice ale unitatii medicale. Spitalul de Pneumoftiziologie din Iasi traverseaza o perioada dificila din existenta sa. Dr. Cristina Grigorescu, medicul care a obtinut miercuri, 4 octombrie, prin concurs, functia de manager a prezentat, in oglinda, punctele tari si punctele slabe ale unitatii medicale. Dr. Grigorescu, medic primar chirurgie toracica, a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.