Cum i-a afectat pe angajatii din spitalele din Iasi noua grila de salarizare. "Este o aberatie. Legea a permis sporuri maxime pentru spitale de rang inferior"

Sursa: Adevarul
Joi, 10 Mai 2018, ora 15:25
92 citiri
Din aproximativ 10.000 de angajati din sistemul sanitar iesean, in jur de 1.600 au primit salarii mai mici in luna martie, dupa cum au precizat reprezentantii Sanitas Iasi. 1000 de salariati din sistemul sanitar iesean au pierdut la ultimul salariu sume cuprinse intre 30 si 60 de lei. Alti 600 de angajati din spitalele din municipiul Iasi au primit salarii scazute cu 500-600 de lei, in unele cazuri chiar si cu 1.300 de lei. Din cauza acestor scaderi de venituri, la Iasi, s-au inregistrat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.