Cum justifica oficialii Manastirii Putna doua zile de tacere in privinta mortii elevului-voluntar: "In zilele de 14-15 august a fost hramul mare"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 16 August 2017, ora 20:58
98 citiri
Intr-un comunicat postat pe pagina proprie de Internet, conducerea Manastirii Putna mentioneaza ca a ales sa nu ofere informatii referitoare la moartea elevului Sebastian Lungu deoarece in zilele de 14 si 15 august a fost hramul lacasului de cult. La doua zile dupa moartea lui Sebastian, in contextul interesului mediatic, reprezentantii Manastirii Putna au oferit primele explicatii referitoare la decesul elevului de la Seminarul Teologic din Iasi. Intr-un comunicat de presa postat pe pagina ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.