Cum sa ai o relatie sanatoasa de cuplu. Sfaturile psihoterapeutului: "Partenerul nostru nu are de unde sa stie ce ne dorim de la el daca nu ii spunem"

Sursa: Adevarul
Sambata, 05 Martie 2016, ora 02:06
76 citiri
Tot mai des in zilele noastre auzim de divorturi si separari ale unor persoane care au avut o relatie serioasa si de lunga durata. Cele mai frecvente greseli care duc la distrugerea relatiei de cuplu sunt gelozia, reprosurile si impunerea celuilalt sa se schimbe si sa devina pe placul tau. Psihoterapeutii spun ca de maxima importanta intr-o relatie de cuplu sunt comunicarea si empatia. O buna comunicare cu partenerul este cheia unei relatii de succes. ''Capacitatea de a ne comunica reciproc ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.