Cum se vede Balena Albastra din Rusia. Jurnalist: "Jocul respectiv nu e unicul in Rusia care poate determina un adolescent sa isi puna capat vietii"

Sursa: Adevarul
Luni, 27 Martie 2017, ora 20:56
54 citiri
Liviu Iurea, corespondentul TVR in Rusia, a explicat intr-un interviu acordat ziarului "Adevarul" cum este vazut, simtit si trait subiectul "Balena Albastra" chiar in tara in care a aparut jocul sinucigas. "Adevarul": Ce se cunoaste despre asa-numitul joc "Balena Albastra" in prezent in Rusia?
Liviu Iurea: Jocul a provocat ingrijorare mai ales in randul parintilor care au copii cu varste intre 11 si 14 ani - este perioada adolescentei, cand copilul se simte frustrat, neinteles si tentat sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.