Cum sunt intimidati politistii de infractorii pe care ii incatuseaza: "Ies eu de aici si isi rup capul. Ii rup gatul lui nevasta-ta, iti violez copii"

Sursa: Adevarul
Joi, 03 Mai 2018, ora 04:17
51 citiri
Un individ de 37 de ani, fost brancardier al Institutului de Psihiatrie Socola, este acuzat ca a amenintat cu moartea doi politisti, precum si familia unuia dintre ei. Cazul seamana cu cel al unui tanar de 17 ani, care a fost deferit justitiei, zilele trecute, dupa ce a amenintat un politist ca ii va viola fiica. Vasile Ilioae a fost trimis in judecata pentru ultraj, pentru fapte comise in data de 16 februarie 2018. Atunci, la orele dupa-amiezii, fratele lui Iloae a sunat la 112 si a reclamat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.