De ce nu pot copiii sa-si arate depresia, drama care ii macina pe ascuns. "Daca nu se face psihoterapie, copiii pot incerca sa se sinucida"

Sursa: Adevarul
Sambata, 13 Februarie 2016, ora 02:17
83 citiri
Depresia copiilor se manifesta diferit fata de cea intalnita la adulti. Potrivit specialistilor, copiii de toate varstele se pot confrunta cu simptome specifice depresiei, cele mai intalnite fiind tulburarile de somn sau cele digestive.
Psihologii arata ca micutii sunt afectati mai ales atunci cand se simt abandonati sau in pericol. Felul de a se manifesta in fata unor emotii negative determinate de cele doua situatii pot descrie uneori chiar o posibila afectiune, insa de cele mai multe ori ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.