Detalii soc din viata ieseanului care a fost salvat de judecatorii de la CEDO! Era unul dintre cei mai vanati hoti din Tatarasi, iar acum este om de afaceri!

Sursa: Buna Ziua Iasi
Miercuri, 10 Mai 2017, ora 06:16
102 citiri
* Astazi este intr-o pozitie cu totul diferita de cea in care era suspectat ca impreuna cu trei prieteni de-ai sai a comis mai multe spargeri in Tatarasi * Este de apreciat ca a putut lupta sa treaca peste toate aceste lucruri si sa stearga tot ce era negativ in cazierul sau * Dupa ce a iesit din spatele gratiilor si-a deschis o afacere * Achitarea lui la Curtea de Apel Iasi ridica semne de intrebare mari cu privire la modul in care a fost anchetat * In acelasi timp, exista cateva lucruri care ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.