DNA-ul condus de Laura Codruta Kovesi a fost pus la punct de... Tanti Maria, babuta acuzata pentru cumparare de influenta cu oua "negre"

Sursa: Buna Ziua Iasi
Joi, 04 Mai 2017, ora 18:15
103 citiri
In 2014, in plina glorie a binomului Coldea-Kovesi, serialul cu magistrati, politicieni, oameni de afaceri scosi in catuse din sediul DNA se afla la apogeu. SRI furniza interceptari cu toptanul, procurorii faceau dosare in mare viteza, stiind ca ajung la ,,cine trebuie" pentru a fi acceptate rechizitoriile cu probe ilegale sau de-a dreptul false. In luna mai 2014 si vara care a urmat, a facut valva un megadosar care avea 11 inculpati - judecatori, procurori, avocati, primari, ofiteri de politie ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.