Doi avocati celebri, executati ieri la Curtea de Apel Iasi! Poate fi cea mai controversata sentinta din acest an! Pedepse mai mari decat in Codul Penal!

Sursa: Buna Ziua Iasi
Miercuri, 09 August 2017, ora 06:16
133 citiri
* Este una dintre cele mai dure pedepse stabilite de judecatorii ieseni intr-un astfel de dosar * Avocatul Remus Moraru a fost condamnat la zece ani de inchisoare, iar Ciprian Mitoseriu a primit o pedeapsa de trei ani si doua luni pentru constituire de grup organizat si inselaciune * Este ciudata modalitatea de calcul a pedepselor pentru ca, de exemplu, Remus Moraru a primit sase ani pentru inselaciune in conditiile in care pedeapsa maxima era de cinci ani * Mai multi oameni de afaceri si ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.