Dumitru Oprea: "Se impun solutii urgente pentru evitarea intreruperii accesului comunitatii academice la bazele de date stiintifice"

Luni, 22 Mai 2017, ora 17:43
55 citiri
Deputatul PNL Dumitru Oprea a semnalat faptul ca, in curand, profesorilor, cercetatorilor si studentilor romani li se va limita accesul la sursele de informare stiintifice, din cauza procedurilor greoaie si lipsei de viziune din interiorul Ministerul Cercetarii si Inovarii.

Intr-o intrebare adresata Ministrului Cercetarii, luni, 22 mai 2017, parlamentarul iesean a aratat ca in programul de guvernare al PSD-ALDE sunt prezentate foarte frumos obiectivele privind asigurarea predictibilitatii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.