EXCLUSIV: Scandalul "productiilor" clandestine de pe scena Nationalului. Povestea unui "ficus" care apare in filmarile de la Teatru (FOTO-VIDEO)

Vineri, 20 Ianuarie 2017, ora 02:59
106 citiri
Aurel Bizgu, identificat de catre "Ziarul de Iasi" ca fiind membru in orchestra Operei, dar si colaborator ocazional al trupei Divers Band, a recunoscut in fata conducerii ca a participat la evenimentul din seara respectiva si spune ca a facut acest lucru in baza unei prietenii mai vechi avute cu Marian Bulgaru, unul dintre fondatorii formatiei. Acesta a desfacut, pe etape, firul evenimentelor din ziua respectiva. A primit un telefon de la prietenul sau in cursul zilei, fiind intrebat daca ii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.