EXPLOZIV! Emotie teribila pentru un procuror executat de colegii sai de la DNA Iasi! Judecatorii au acum ultimul cuvant! Si martorii s-au ales cu dosare!

Sursa: Buna Ziua Iasi
Marti, 24 Ianuarie 2017, ora 12:15
122 citiri
* Martorii care au facut scut de protectie pentru a-l apara pe procuror s-au ales toti cu dosare penale * Doi dintre ei ar fi mintit chiar la audierile de la sediul DNA Iasi * Alti doi martori au fost acuzati de marturie mincinoasa chiar in sala de judecata, dupa ce si-au terminat declaratiile * Magistratii de la Curtea de Apel Iasi au anuntat ca vor lua o decizie pe data de 2 februarie * "I-am spus ca poate sa obtina o reducere de pedeapsa daca isi angajeaza un avocat bun. Atata tot. Nu am ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.