EXPLOZIV! Procurorii DIICOT Iasi au primit o lovitura sub centura in cea mai tare ancheta a anului! Este singurul dosar de terorism lucrat la Iasi!

Sursa: Buna Ziua Iasi
Miercuri, 11 Octombrie 2017, ora 06:16
93 citiri
* Desi este cel mai spectaculos dosar instrumentat de procurorii de la DIICOT Iasi in ultimii ani de zile, judecatorii au corectat ieri o greseala bizara a anchetatorilor * La perchezitiile efectuate in luna septembrie au fost ridicate anumite sume de bani care reprezentau de fapt pensia unei persoane cu handicap si a insotitorului acesteia * Ieri, judecatorii au dispus restituirea banilor ridicati catre doua persoane care nu au nicio calitate in acest dosar * Este singurul dosar de terorism ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.