Falimentul clubului de fotbal Poli Iasi, din nou pe masa judecatorilor

   

Procesul treneaza de aproape opt ani * judecatorii nu par sa se apropie de o finalitate in cadrul acestui litigiu
La Tribunalul Judetean a avut loc recent un nou termen de judecata al dosarului de faliment privind societatea comerciala Fotbal Club Politehnica Iasi SA.

Astfel, vreme de aproximativ opt ani, procesul privind fostul club de fotbal iesean a tot trenat. La ultimul termen, judecatorii au dispus din nou amanarea cauzei, pentru sedinta din data de 24 aprilie 2018.

De unde a pornit totul

Amintim ca, in anul 2010, atacantul Ionut Balba a dat in judecata clubul de fotbal Politehnica, solicitand declararea insolventei gruparii iesene si achitarea datoriilor pe care aceasta le are fata de jucator, plus penalitati si daune.

Avocatul jucatorului a precizat atunci ca a incercat o impacare amiabila cu oficialii gruparii iesene, insa acest lucru nu a fost posibil. "Am incheiat un contract de reprezentare cu Ionut Balba si am actionat in instanta clubul Politehnica pentru declararea insolventei gruparii iesene si achitarea datoriilor pe care aceasta le are fata de jucator. Suma solicitata este de 228.420 de lei si reprezinta restantele contractuale pe care le are clubul fata de jucator. La aceasta suma se adauga penalitatile si daunele cauzate de faptul ca jucatorul nu s-a putut transfera la alta echipa, fiindu-i blocate drepturile federative", a spus atunci avocatul Bogdan Balan.

Primul termen de judecata al procesului a fost pe data de 4 octombrie 2010. Ulterior, la Iasi a fost infiintata echipa CSMS, iar, recent, aceasta si-a schimbat din nou denumirea, in CSM Politehnica Iasi. Ciprian NEDELCU
Sambata, 03 Martie 2018, ora 07:00
Sursa: Evenimentul Regional al Moldovei

Evenimentul Regional al Moldovei
Cele mai citite stiri
Accident de tren la Iasi, in Nicolina. O persoana si-a pierdut viata
Un accident feroviar a avut loc sambata seara la Iasi, in zona Nicolina - langa Kaufland. O ...
(FOTO) "Drumul groazei" decopertat, traficul in oras aglomerat
O portiune de cateva sute de metri din drumul Iasi-Voinesti, supranumit si "drumul groazei", a fost ...
Dancila sugereaza ca autostrada Iasi-Targu Mures nu e de interes national si nu va fi facuta
Premierul Viorica Dancila a anuntat, duminica, la Ploiesti, ca Guvernul renunta la ideea realizarii ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor