Falimentul clubului de fotbal Politehnica Iasi, amanat la nesfarsit!

   

Astazi, la Tribunalul Judetean va avea loc un nou termen de judecata al dosarului de faliment privind societatea comerciala Fotbal Club Politehnica Iasi SA.
Astfel, vreme de aproximativ sase ani, procesul privind fostul club de fotbal iesean a tot trenat. La ultimul termen, judecatorii au dispus din nou amanarea cauzei, pentru sedinta de astazi.

Amintim ca, in anul 2010, atacantul Ionut Balba a dat in judecata clubul de fotbal Politehnica, solicitand declararea insolventei gruparii iesene si achitarea datoriilor pe care aceasta le are fata de jucator, plus penalitati si daune.

LOCURI DE MUNCA IN STRAINATATE

Nu s-a gasit o solutie amiabila

Avocatul jucatorului a precizat atunci ca a incercat o impacare amiabila cu oficialii gruparii iesene, insa acest lucru nu a fost posibil.

"Am incheiat un contract de reprezentare cu Ionut Balba si am actionat in instanta clubul Politehnica pentru declararea insolventei gruparii iesene si achitarea datoriilor pe care aceasta le are fata de jucator. Suma solicitata este de 228.420 de lei si reprezinta restantele contractuale pe care le are clubul fata de jucator. La aceasta suma se adauga penalitatile si daunele cauzate de faptul ca jucatorul nu s-a putut transfera la alta echipa, fiindu-i blocate drepturile federative", a spus atunci avocatul Bogdan Balan.

Primul termen de judecata al procesului a fost pe data de 4 octombrie 2010. Ulterior, la Iasi a fost infiintata echipa CSMS, care, acum, va intra in lupta pentru grupele Europa League.
Marti, 14 Iunie 2016, ora 06:16
Sursa: Evenimentul Regional al Moldovei

Evenimentul Regional al Moldovei
Cele mai citite stiri
Bubuitura de la Iasi: Un meteorit de 8 kg si 16 cm in diametru. Unde a explodat
Cercetatorul Silviu Gurlui, de la Facultatea de Fizica a Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" din ...
Accident de tren la Iasi, in Nicolina. O persoana si-a pierdut viata
Un accident feroviar a avut loc sambata seara la Iasi, in zona Nicolina - langa Kaufland. O ...
Dubla-ocolire din Nicolina va deveni istorie
Comisia de Circulatie a stabilit ca autoturismele sa nu mai aiba voie sa circule pe liniile de ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor