FANTASTIC ! SE POATE ASA CEVA? Pasagerii cursei Blue Air care au plecat ieri dimineata din Iasi au trait clipe de cosmar timp de 12 ore

Duminica, 08 Mai 2016, ora 18:15
394 citiri
Pasagerii cursei Blue Air care au plecat ieri dimineata, din Iasi, cu aeronava BOEING 737 - 400 au trait clipe de cosmar timp de 12 ore.

Adulti si copii au fost lasati infometati de catre compania cu pricina fara a li se oferi vreun raspuns concret pe toata aceasta perioada.

Vineri dimineata, 6 mai, aeronava a decolat de pe Aeroportul International Iasi la ora 8.40, pe ruta Ucraina-Olanda-Germania-Marea Britanie. Pana aici toate au fost bune. Avionul a decolat normal, zborul a fost unul pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Evenimentul Regional al Moldovei