FIERBINTE RAU! Un celebru avocat din Iasi este bantuit de o relatie de dragoste de aproape 40 ani! Un baiat care ii seamana perfect il forteaza sa-i fie tata!

Sursa: Buna Ziua Iasi
Joi, 23 Noiembrie 2017, ora 06:16
275 citiri
* Dupa aproape 40 ani de la momentul in care ar fi avut o relatie amoroasa cu o femeie, avocatul iesean s-a trezit la usa cu un baiat care sustine ca este fiul lui, rezultat din acea relatie * Pentru ca a refuzat sa-l recunoasca, s-a ajuns la un proces extrem de fierbinte, in care au fost audiati martori care au trebuit sa povesteasca ce s-a intamplat in urma cu aproape patru decenii * Actul de dragoste s-ar fi consumat in casa femeii, atunci cand Adrian Leik era politist * "Nu este adevarata o ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.