FOTO Sarbatoarea Luminii in orasul cu cele mai multe biserici: "Dumnezeu ne-a creat pentru a fi liberi, nerobiti patimilor"

Sursa: Adevarul
Duminica, 16 Aprilie 2017, ora 08:02
63 citiri
Lacasurile de cult din Iasi si cimitirele din apropierea lor au fost pline in noaptea de Inviere. Crestinii ortodocsi si cei catolici au marcat inceputul Sarbatorilor Pascale in bisericile din oras. Aleea din curtea Manastirii Galata, manastire de maici, ctitorita la sfarsitul secolului al XVI-lea de domnitorul Petru Schiopul, a devenit neincapatoare cu putin inainte de miezul noptii. Sute de ieseni au cantat "Hristos a Inviat!" si au ascultat prima parte a slujbei de Inviere in care a fost ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.