FOTO VIDEO Mars motorizat pentru autostrada A8, Iasi - Targu Mures. "Autostrada ar aduce investitori si ar aparea noi locuri de munca"

Sursa: Adevarul
Duminica, 10 Septembrie 2017, ora 13:57
50 citiri
O echipa de 15 reprezentanti ai societatii civile a organizat o actiune fara precedent in Regiunea de Nord-Est: un mars in semn de protest fata de lipsa unui proiect coerent pentru o autostrada care sa lege Moldova de Ardeal. Zeci de soferi si reprezentanti ai societatii civile din Regiunea de Nord-Est au participat in ultimele doua zile la un mars motorizat pe strazile care leaga Moldova de Ardeal. Participantii au iesit in strada cu autoturismele pentru a solicita autoritatilor realizarea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.