Gandeste mai mult decat crezi ca o poti face! Fii creativ! Testeaza-ti limitele! Imperative ce pot deveni relitate doar la INCHIS Escape Room Iasi!

Sursa: Buna Ziua Iasi
Vineri, 26 Iunie 2015, ora 12:17
49 citiri
Noi asta am facut! Escape Room-ul pentru noi a insemnat o evadare din propria lume! Tineri, dornici de a cunoaste, de a explora, am renuntat la serile lungi petrecute pe terase, in fata laptop-urilor si a tabletelor, si am decis sa cream un nou univers care sa reuneasca toate dorintele si visele noastre. Povestea a inceput acum 3 luni cand am realizat ca piata de entertainment din Romania nu ofera prea multe alternative si ca fiecare mod de petrecere a timpului liber presupune in principal ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.