Gheorghe Nichita, primarul Iasiului, a ajuns la vila sa din Copou, unde a fost plasat in arest la domiciliu. Avocat: "Important e ca ramane langa familie"

Sursa: Adevarul
Sambata, 09 Mai 2015, ora 11:15
114 citiri
Primarul Iasiului, social-democratul Gheorghe Nichita (59 de ani), a ajuns in noaptea de vineri, 8 mai, la vila sa luxoasa din cartierul Copou din Iasi, fiind plasat in arest la domiciliu de magistratii Curtii de Apel Bucuresti. Nichita este acuzat de procurorii DNA Bucuresti de abuz in serviciu, in dosarul in care primarul Iasiului si-ar fi spionat fosta iubita, pe Adina Samson, folosindu-se de Politia Locala. Nichita a declarat presei care il astepta in fata vilei ca nu va mai face nicio ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.