Greii de la medicina tremura! Un nou scandal zguduie din temelii UMF Iasi! In interiorul universitatii functioneaza o adevarata retea a spagilor!

Sursa: Buna Ziua Iasi
Joi, 10 August 2017, ora 06:16
171 citiri
* In cursul zilei de ieri, anchetatorii inca incercau sa afle indentitatea unor studenti restantieri care au dat spaga pentru a promova examenele de la UMF Iasi * Acestia au cazut pe interceptari, iar procurorii nu stiau cu exactitate identitatea lor in momentul in care au fost efectuate retinerile din acest dosar * Ieri, rectorul a declarat ca nu stie nimic despre vanzarea examenelor ca la piata in universitatea pe care o conduce * Se asteapta noi retineri zilele viitoare * A fost arestat un ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.