Ieseanul Marius Vulpe, numit sef peste penitenciarele din Romania. In cate penitenciare mai sunt semnalate manifestari de protest

Vineri, 15 Iulie 2016, ora 17:41
136 citiri
Seful Penitenciarului de Maxima Siguranta Iasi, Marius Vulpe, a fost numit sef interimar la Administratia Nationala a Penitenciarelor. Anuntul a fost facut de ministrul Justitiei, Raluca Pruna.

Penitenciarul din Iasi este cel in care au fost declansate protestele detinutilor. In cateva zile, protestele s-au extins la aproape toate penitenciarele din tara.

Actualul sef, Claudiu Bejan, care conduce ANP din 2013, urmeaza sa se pensioneze de la 1 august. Ministrul Justitiei, si-a exprimat in mai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.