Imagini apocaliptice pe un drum judetean din Iasi. Sute de plopi slutiti cu drujba de muncitorii de la Spatii Verzi. "Plopul are vigoare fantastica si apar repede lastari"

Sursa: Adevarul
Marti, 07 Martie 2017, ora 13:15
97 citiri
Curatenia de primavara i-a facut pe angajatii celei mai bogate primarii comunale din judetul Iasi, Miroslava, sa reteze crengile a sute de plopi amplasati pe marginea drumului. Cei care trec pe langa copaci spun ca nu au mai vazut un asemenea peisaj. Cei care ajung pe drumul judetean Iasi-Voinesti au parte de o priveliste apocaliptica. In ultimele cateva saptamani, sute de plopi au ramas fara coronament, iar trunchiurile par niste tepuse imense. "Au taiat copacii la finalul lunii februarie. Dar, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.