INCENDIAR! Este singura data cand se intampla asa ceva in istoria Tribunalului Iasi! A picat o intelegere intre un acuzat de coruptie si DNA!

Sursa: Buna Ziua Iasi
Marti, 07 Februarie 2017, ora 06:15
78 citiri
* De frica sa nu ajunga la puscarie, un acuzat intr-un mega dosar de coruptie a recunoscut unele acuzatii pe care nici macar procurorul cu care a incheiat acordul nu i le-a comunicat * Acuzatiile nu au fost descrise niciodata in acordul de recunoastere a vinovatiei * Femeia a acceptat sa recunoasca anumite infractiuni pe care nu le-a comis de frica sa nu ajunga la puscarie * In acelasi dosar, seful sau, Mihail Vlasov, fusese arestat preventiv, iar femeii i-a fost frica sa nu ajunga langa el * ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.