Incendiu in Clubul Colectiv. Gravitatea leziunilor suferite la incendii, explicata de experti. "Temperatura aerului inhalat depaseste 150 de grade Celsius"

Sursa: Adevarul
Duminica, 01 Noiembrie 2015, ora 20:15
119 citiri
Specialistii care lucreaza in Medicina de Urgenta vorbesc despre arsurile grave, precum cele provocate de incendii, ca despre o boala de sistem care afecteaza toate functiile organismului. Din cauza distrugerii tegumentului, toate sistemele corpului uman devin expuse.
"Pierderea functiei de bariera a tegumentului inseamna, pe de o parte, pierderea de apa, proteine, electrotiti si caldura, iar pe de alta parte infectarea cu germeni patogeni", explica Tudor Ciuhodaru, medic primar de urgenta. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.