Interlopi vs Politie. Reactia unor agenti carora infractorii le-au spus in fata ca vor sa ucida un om: "L-am omorat, l-am taiet"

Sursa: Adevarul
Marti, 29 August 2017, ora 12:46
45 citiri
Mai multe persoane de etnie roma din judetul Iasi, toate din aceeasi familie, sunt judecate pentru agresiuni comise asupra unor vecini, dar si asupra unor politisti. In dosar se mentioneaza ca, inainte de scandalul violent, agresorii i-au avertizat pe politisti ca vor sa ucida un vecin, insa agentii nu le-au facut nimic. Povestea in urma careia au fost trimisi in judecata Iulian, Ionut, Dumitru si Maricica Amariei a inceput pe 25 iulie, atunci cand intre familia Amariei si vecinii lor, familia ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.